Novadacia
Prima PaginaDespre NoiProiecte Nova DaciaContacteaza-ne
 
Ansamblul de locuinte din Iasi str. Gradinari nr.4-5 este un bloc cu 6 nivele (P+5ET) compus din doua tronsoane de bloc lipite, fiecare cu cate 25 apartamente pe fiecare tronson si cu spatii comerciale la parter. Fiecare scara de bloc a fost dotata cu cate un modern lift hidraulic ceea ce face ca zgomotul sa fie insesizabil. Securitatea intrarii in cladire este asigurata de usi de aluminiu si un sistem de interfon performant. Tamplaria exterioara este din PVC import Belgia cu cinci camere de izolare. Acest sistem face ca transferul termic sa fie unul foarte mic. Peretii exteriori sunt placati cu termosistem ceea ce face ca pierderile de caldura cu exteriorul sa fie foarte mici. Soliditatea celor doua cladiri este conferita de o structura pe cadre, peretii exteriori fiind din blocuri de BCA iar cei interiori din caramida.

Nova Dacia a tratat cu toata seriozitatea aspectul interior al apartamentelor. Toate locuintele au gresie si faianta in bucatarie si baie. Fiecare apartament este dotat aparat de aer conditionat (pentru perioada de vara si tranzitie), cu centrala termica iar radiatoarele din aluminiu sunt legate de centrala printr-un distribuitor ceea ce face ca randamentul termic sa fie maxim. Baile contin WC, bideu, lavoar si cada. Usile de la intrare sunt metalice cu cinci puncte de inchidere si termoizolare. Usile interioare sunt din lemn de cea mai buna calitate. Pentru a asigura tot confortul acestor locuinte, Nova Dacia a cuplat apartamentele la reteaua de cablu TV, Internet si Telefonie.

   

Amplasarea ansamblului de locuinte gandit si ridicat de catre Nova Dacia este una dintre cele mai avantajoase pentru locatari. Acestia nu au de parcurs decat 800 metri pana la cel mai mare complex comercial din oras, Iulius Mall. Deasemenea, in apropiere (in spatele blocului) se afla un parc ce asigura linistea unei plimbari si siguranta jocului pentru copii.

Toate aceste calitati ce tin de constructia in sine si facilitatile oferite de catre Nova Dacia, garanteaza o alegere inspirata.

“Prin constructia noastra am incercat sa asiguram un confort apropiat de cel dintr-o vila